Liturgie

Dienst Ekklesia Amsterdam

Om 11:00 uur is er een dienst van Ekklesia Amsterdam. Lees hier over de voorwaarden. De toespraak wordt gehouden door Bart-Jan van Gaart.

Zondag 7 februari a.s. om 11:00 uur is er een dienst in de Ekklesia. Vooraf aanmelden voor de diensten is niet meer noodzakelijk.

Voor kinderen tussen 4 en 12 is er ook weer een kinderkring! Mocht u kinderen onder de vier willen meebrengen, wilt u dat dan doorgeven aan onze koster Janny (met een appje naar 06 461 451 20) dan organiseren we opvang.

Aanmelden is niet nodig. We zijn in verband met covid de volgende regels nog van toepassing:

  • Bij binnenkomst en verlaten van de Rode Hoed en verder bij alle loopbewegingen – liefst zo min mogelijk – dient u een mondkapje te dragen, bij voorkeur een medisch mondkapje.
  • Van iedereen die binnenkomt wordt de QR-code getoetst, ofwel op de telefoon ofwel door een geprint exemplaar te tonen.
  • Anderhalve meter afstand houden blijft onverkort van toepassing.
  • In de zaal staan de stoelen op anderhalve meter van elkaar. Mensen uit één huishouden kunnen de stoelen tegen elkaar aanschuiven.
  • Na afloop van de dienst wordt koffie en thee geschonken. We verzoeken u na het halen van koffie of thee weer te gaan zitten

Wilt u deze regels stipt volgen, zeker nu de zeer besmettelijke omikron-variant rondwaart.