Liturgie

Dienst Ekklesia Amsterdam

Om 11:00 uur is er een dienst van Ekklesia Amsterdam. Lees hier over de voorwaarden. De toespraak wordt gehouden door Mirjam Rigterink.

Zondag 6 maart ari a.s. om 11:00 uur is er een dienst in de Ekklesia. Vooraf aanmelden voor de diensten is niet meer noodzakelijk.

Voor kinderen tussen 4 en 12 is er ook weer een kinderkring! Mocht u kinderen onder de vier willen meebrengen, wilt u dat dan doorgeven aan onze koster Janny (met een appje naar 06 461 451 20) dan organiseren we opvang.

Bij binnenkomst hoeft u geen coronatoegangsbewijs meer te tonen en kunt u zich zonder mondkapje door de ruimte verplaatsen. De anderhalve meter komt te vervallen; wel verzoeken wij  u toch enige afstand te bewaren ten opzichte van elkaar, ook gelet op de leeftijdsopbouw van de bezoekers. De stoelen staan weer tegen elkaar aan; wel is er een hoek in de zaal waar stoelen op afstand zijn geplaatst voor degenen die liever niet te dicht op anderen willen zitten.

Er wordt weer op de bekende wijze eucharistie gevierd, met brood en beker, met de beperking dat niet uit de beker wordt gedronken.