Liturgie

De avond voor Kerst – vroege dienst

Op de Avond voor Kerst zullen twee diensten plaatsvinden. Voor de dienst om 19.30 is aanmelden via de website verplicht.

Op dinsdag 24 december, de Avond voor Kerstmis, bent u van harte welkom bij Ekklesia Amsterdam in de Rode Hoed. De eerste dienst begint om 19.30 uur, de tweede dienst om 22.00 uur. Alex van Heusden verzorgt tijdens beide diensten de toespraak, Mirjam Rigterink gaat voor tijdens deze vroege dienst. Bart-Jan van Gaart zal bij de late dienst voorgaan voor.

Aanmelden is verplicht voor de dienst om 19.30!

Dit omdat er volgens de brandweervoorschriften per dienst maximaal 450 mensen aanwezig mogen zijn. Aanmelding is gratis – uw bijdrage aan de kosten voor de dienst kunt u leveren bij de collecte tijdens de dienst. U kunt zich opgeven door op deze pagina te klikken op de knop “Kaarten”. U komt dan bij een formulier waarop u onder andere gevraagd wordt aan te geven voor hoeveel personen u plaatsen wilt reserveren. U ontvangt onmiddellijk een bevestiging van uw aanmelding via de e-mail.

Mocht het onverhoopt niet lukken om u online aan te melden, dan kunt u op ma., di. of do. binnen kantoortijden bellen naar 020 2149 159. Aanmelden kan tot en met 23 december, of zolang er plaatsen te vergeven zijn. Voor de tweede dienst is aanmelden niet nodig.